sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Teuronjoki pt.2

Paikasta jäi niin hyvä fiilis viime reissulla että ei auttanut muu kuin pakata kamat ja palata Teuronjoelle! Tällä kertaa keli ei suosinut ihan koko aikaa vaan vettä tuli ajoittain mutta se ei haitannut. Vesi oli viime reissusta huomattavasti alempana ja nyt kaloista pystyi tehdä havaintoja jo helposti. Tässä on taas uutta kuvaa!

 Liikkelle lähdettiin taas maantiesillan alta.



Sillan alapuoli osoittaitui taas hyväksi mestaksi. Timo nappasi ensimmäisen kalan koukkuun 10 minuutin heittelyn jälkeen ja kyllä hymyilytti! Tällä kertaa taimen oli jo hieman viime kerrasta kasvanut kokoa!





 












 Koskikartanon sillan yläpuoli sitten oli seuraava mesta missä alkoi tapahtua. Tällä kertaa musta kuulapää leech osoittautui taimenelle liian vastuttamattomaksi!





 Kotimatkalla päätettiin käydä katsomassa Kärkölän puolta. 
Siinä sitten Timo nappasi samantien taimenen koukkuun!



 Siinä on sitten kiva grillata taimenta ja kirjolohta kun ne on ensin madoilla vedelly ylös. Paikalliset mato-onkijat ei paljon piilottele harrastustaan kun purkillinen matoja oli jätetty laavun pöydälle. Timo veti herneen nenään ja viskas madot metsään lukuisten kirosanojen saattelemana!


Reissu oli taas erittäin hyvä! Kalaa tuli ja uusia mestoja nähtiin. Ensi viikolla sitten hyökätään Tainionvirran kimppuun. Toivotaan että siellä kalojen koko kasvaa vielä vähän enemmän tämän kertaisiin verrattuna!

-Patrik



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti